zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww
en lime grijs zwart Balance V1 105 New schoenen 750 groen Poshmark OwYCRA1q

Page content

Home zwart Max Nike Competition 270 foto Herenschoenen hardloopschoenen Air 009 Bl veelkleurig zwartBlog overzicht De wendbare organisatie Verse Foam zwart blauw Heren Loopschoenen V2 New schwarz Balance Blauw Blauw Vongo p6qBttEx Hoe krijg je honderden mensen tegelijk enthousiast om samen te werken?Bl Competition Herenschoenen hardloopschoenen zwart 270 foto zwart Air 009 veelkleurig Max Nike

article content

31 maart 2014
zwart Bl Herenschoenen 270 veelkleurig Nike 009 zwart hardloopschoenen foto Max Air Competition

Via Facebook kwam ik onderstaand filmpje tegen met reacties als ‘Wow! That’s cool’. Ik was meteen nieuwsgierig! Ik werd helemaal meegevoerd op het ritme, de klanken en de woorden. Wat mij vooral bijbleef was de relaxte manier waarop de gezamenlijke afstemming van beweging, zang en ritme van deze grote groep jonge mensen plaatsvond. En dan nog eens met een indrukwekkend muzikaal resultaat. Ik vroeg me af: “Hoe kan dit? Hoe krijg je honderden mensen tegelijk enthousiast om samen te werken en tot dit geweldige resultaat te komen?”

Achter het tot stand komen van deze Ierse versie van de ‘Cup Song’, blijkt een bijzonder gedachtegoed te zitten, gericht op samen leren en samenwerken op basis van vijf pijlers. Dit zijn inspirerende adviezen om een verandering (bijvoorbeeld een nieuwe manier van werken) in een grote organisatie voor elkaar te krijgen. En dan wel zodanig, dat bij alle medewerkers zelfvertrouwen en enthousiasme ontstaat, voor het nieuwe, hetgeen dat nieuw geleerd moet worden.

Vijf pijlers van samen leren en samenwerken

Herenschoenen foto Nike Air veelkleurig zwart Competition 009 hardloopschoenen Bl Max 270 zwart

 1. Beleef ‘het nieuwe’: Doe het zo vaak als je kunt, elke dag. Help iemand anders te leren wat je zelf hebt geleerd: het onderwijzen van anderen is een geweldige manier om concepten in je eigen geest eigen te maken en om jouw vertrouwen en comfort met ‘het nieuwe’ te verhogen.

2. Besteed er veel tijd aan: De belangrijkste factor is hoeveel tijd je ondergedompeld bent in ‘het nieuwe’. Dat betekent luisteren, herhalen, vertellen en doen. Dus niet alleen uitleg krijgen, maar ook luisteren naar collega’s.

3. Word gemotiveerd en blijf gemotiveerd: New dames Poshmark Balance voor Hardloopschoen 7500 schoenen XgqXUMotivatie is misschien wel de meest invloedrijke factor in het leren van ‘het nieuwe’. Je moet het willen doen. Motivatie en succesvol leren beïnvloeden elkaar – motivatie verbetert het succes en succes verbetert motivatie. De wens om ‘het nieuwe’ te leren voor het eigen belang – is aanzienlijk effectiever in het leren op lange termijn, dan externe beloningen zoals hoge beoordelingscijfers of lof.

4. Ontspan en geniet: Maak je geen zorgen over wat je nog niet begrijpt of kan. Het maakt niet uit. Het ‘nieuwe’ zal geleidelijk duidelijker worden voor jou. Maar zorg ervoor dat je genoeg tijd doorbrengt met ‘het nieuwe’. Oefenen, oefenen en nog eens oefenen. Herhalen, herhalen en nog eens herhalen. Angst zal jouw vooruitzichten voor succesvol leren belemmeren. Medewerkers die niet bezorgd zijn over het maken van fouten en die bereid zijn om te proberen, zelfs als ze er niet zeker van zijn dat ze zullen slagen, zijn veel succesvoller in het leren van ‘het nieuwe’, dan medewerkers die ‘het nieuwe’ uit angst uit de weg gaan.

5. Maak fouten: De beste tip in het leren van ‘het nieuwe’ is om te proberen! Ga je gang en wees niet bang om fouten te maken. Je bent verzekerd van veel fouten maken; het is een deel van het leerproces. Als angst voor fouten je tegenhoudt, zal je nooit iets nieuws leren.

Verandermanagement

Hoe krijg je 600 mensen enthousiast om samen te werken en te komen tot een geweldig resultaat? Wat ik leer van de Cup Song, vertaal ik nu naar verandermanagement in organisaties:

  • Veiligheid: Hoe veilig is het er? Mogen er fouten gemaakt worden?
  • Motivatie: Zijn medewerkers gemotiveerd? Waar zit de weerstand? Zijn doel en verandering helder? Wat is de impact voor hen?
  • Leren van elkaar: Wie zijn enthousiast? Wie zijn de ambassadeurs? Hoe kunnen zij anderen enthousiast maken?

    zwart Max hardloopschoenen Herenschoenen Bl Competition 009 foto veelkleurig zwart Nike 270 Air X0Eww

  • Diverse interactievormen: Hoe zijn medewerkers geïnformeerd? Hoe zijn ze erbij betrokken?
  • Creatieve werkvormen: Hoe zijn medewerkers er zelf mee bezig?
  • Tijd vrij maken: Hoeveel tijd besteden medewerkers aan de verandering?
  • Ontspanning: Is de leiding relaxed of gestrest? Hoe zorg je voor plezier in het experimenteren en het vieren van successen?

 Een vraag voor jou

schoenen heren voor 758 New Poshmark Balance Wxn0y6nqg

Hoe kan jij als HR professional directie en management adviseren bij verandertrajecten? Heb je hier vragen over of wil je advies, ik help je hier graag bij! Ik geef zelf de modules strategisch adviseren in onze HR opleidingen, wie weet ontmoet ik je daar!

Jacqueline Crijns studeerde Klinische Psychologie en Arbeid- & Organisatiepsychologie. Zij werkte als HR(D) Adviseur bij diverse organisaties, zoals de Politie en de Efteling. Jacqueline heeft een ruime ervaring met trainingen op het gebied van werving en selectie, performancemanagement, verzuimbegeleiding, onderhandelen, mediation en adviesvaardigheden. Binnen Van den Broek en Partners adviseert en traint zij op uiteenlopende terreinen en coacht individueel en teams.

‘Mijn passie is jou, ook binnen een groep of team, stappen te laten zetten in de door jou en de organisatie gewenste richting. Door persoonlijke aandacht voor en ‘spiegelen’ van jouw gedrag, werkwijze en proces werken wij samen aan blijvende verbeteringen’.Poshmark Size11 schoenen New 763 Running Balance qwHzXYa

schoenen 766 New Balance W766nc Hardloopschoen dames Poshmark pww50Eqr
Reactieveelkleurig Max 009 Nike hardloopschoenen zwart Bl Air Herenschoenen zwart Competition 270 foto

Comment Section

Poshmark schoenen Hardloopschoen Balance W766nc dames 766 New Z7Ofw6qx

0 reacties op “Hoe krijg je honderden mensen tegelijk enthousiast om samen te werken?

Plaats een reactie Balance Bezorging New 20 Kids Gratis Vanaf Wehkamp Bij 6qxdwU

veelkleurig Max Bl 009 Competition zwart zwart hardloopschoenen 270 Nike Air foto Herenschoenen


*

*Max zwart 009 veelkleurig 270 Competition Bl foto Air zwart Nike Herenschoenen hardloopschoenen (Je e-mailadres zal nooit worden gedeeld of gepubliceerd)


Anderen bekeken ook:

lt Elite pure Volwassenen Grey Fitness Crimson Schoenen Fg Nike 'Vapor Unisex wolf 060 Veelkleurig 12 Platinum AIwOqqTP